Kérdése van? Hívjon minket! +36704163248

A bor készítése és kezelése
A bor készítése és kezelése
12.57 
10.30
18

A bor készítése és kezelése

Szerző: Bíró Károly, Mercz Árpád
Kötésmód: puhatáblás
Megjelenés: 2024
Kiadó: Nemzeti Örökség Kiadó
Oldalszám: 328
A borkészítés és borfogyasztás mindazoknál a népeknél, amelyeknél a természeti viszonyok megengedték a szőlőtermesztést, az őstörténettől napjainkig nagy szerepet játszott az emberek életében. A bor az emberiségnek napjainkban is általánosan ismert, kedvelt itala.
In stock :  3 db
12.57 
10.30
Begin: 15/04/2025   While stocks last!
Discount 18
Saving 2.27 €
Details
Szerző: Bíró Károly, Mercz Árpád
Kötésmód: puhatáblás
Megjelenés: 2024
Kiadó: Nemzeti Örökség Kiadó
Oldalszám: 328
A borkészítés és borfogyasztás mindazoknál a népeknél, amelyeknél a természeti viszonyok megengedték a szőlőtermesztést, az őstörténettől napjainkig nagy szerepet játszott az emberek életében. A bor az emberiségnek napjainkban is általánosan ismert, kedvelt itala.
Info
Szállítási Idő
5-7 munkanap
Article No.
BK24-228206