Kérdése van? Hívjon minket! +36704163248

100 mód a gyümölcs elkészítésére
100 mód a gyümölcs elkészítésére
7.15 
5.86
18

100 mód a gyümölcs elkészítésére

Author: Mademoiselle Rose
Binding method: softboard
Release: 2024
Publisher: National Heritage Publishing House
Page number: 92
French cuisine is very inventive in preparing various dishes. Fruit has always played an important role in mankind's diet, and was probably the only food in the oldest historical period.
In stock :  3 db
7.15 
5.86
Begin: 15/04/2025   While stocks last!
Discount 18
Saving 1.29 €
Details
Szerző: Mademoiselle Rose
Kötésmód: puhatáblás
Megjelenés: 2024
Kiadó: Nemzeti Örökség Kiadó
Oldalszám: 92
A francia konyha az ételek változatos elkészítésében nagyon találékony. A gyümölcs az emberiség táplálékai között mindig fontos szerepet játszott, sőt valószínűleg a legrégibb történelmi korban egyedüli élelme lehetett.
Info
Szállítási Idő
5-7 munkanap
Article No.
BK24-221899