Kérdése van? Hívjon minket! +36704163248

18

Befőzés és tartósítás

Author: Cosima Bellersen Quirini
Binding method: softboard
Release: 2024
Publisher: Sziget Könyvkiadó
Page number: 144
Making jam, preserving vegetables, meat, canning fruit juices or perhaps making liqueur is a fun and useful activity, as we can enjoy the seasonal delicacies for a longer time and adapt them to our own taste.
Out of stock
8.63 
7.08
Begin: 20/02/2025   While stocks last!
Discount 18
Saving 1.56 €
Details
Szerző: Cosima Bellersen Quirini
Kötésmód: puhatáblás
Megjelenés: 2024
Kiadó: Sziget Könyvkiadó
Oldalszám: 144
A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőrkészítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk.
Info
Szállítási Idő
5-7 munkanap
Article No.
BK24-221165