Kérdése van? Hívjon minket! +36704163248

18

Só, zsír, sav, hő

Author: Samin Nosrat
Binding method: hardcover
Release: 2024
Publisher: Park Könyvkiadó Kft.
Page number: 470
Samin Nosrat came into contact with cooking as a second-year university student, when he started working at one of California's emblematic restaurants, Chez Panisse, where he worked his way up the ladder to become a chef.
Out of stock
36.97 
30.31
Begin: 20/02/2025   While stocks last!
Discount 18
Saving 6.67 €
Details
Szerző: Samin Nosrat
Kötésmód: keménytáblás
Megjelenés: 2024
Kiadó: Park Könyvkiadó Kft.
Oldalszám: 470
Samin Nosrat másodéves egyetemistaként került kapcsolatba a főzéssel, amikor Kalifornia egyik emblematikus éttermében, a Chez Panisse-ban kezdett dolgozni, ahol a ranglétra összes fokát végigjárva séf lett.
Info
Szállítási Idő
5-7 munkanap
Article No.
BK24-221103