Kérdése van? Hívjon minket! +36704163248

18

A borkezelés mestersége

Author: Elemér Fornády
Binding: paperback
Published: 2024
Publisher: Nemzeti Örökség Kiadó
Page number: 528
Hungarian winemaking literature in the 1920s-30s showed a welcome recovery. In recent times, however, he did not have a specialist book that could satisfy the needs of those dealing with wine in any aspect.
Out of stock
13.08 
10.72
Begin: 20/02/2025   While stocks last!
Discount 18
Saving 2.36 €
Details
Szerző: Fornády Elemér
Kötésmód: puhatáblás
Megjelenés: 2024
Kiadó: Nemzeti Örökség Kiadó
Oldalszám: 528
A MAGYAR BORÁSZAT szakirodalma az 1920-30-as években igen örvendetes fellendülést mutatott. A legutóbbi időkben azonban nem rendelkezett olyan szakkönyvvel, amely a borral bármilyen vonatkozásban foglalkozóknak igényeit ki tudná elégíteni.
Info
EAN
BK24-220632
Szállítási Idő
5-7 munkanap
identifier_exists
no
Article No.
BK24-220632