Kérdése van? Hívjon minket! +36704163248

Húsipari szakkönyv
Húsipari szakkönyv
7.65 
6.27
18

Húsipari szakkönyv

Author: István Kertész
Binding method: softboard, glue bound
Release: 2023
Publisher: National Heritage Publishing House
Page number: 96
Weight [g]: 200
István Kertész's book is one of the most comprehensive meat industry books, which presents a range of special recipes. There are a total of 214 recipes in the book, and here you can read the rare descriptions and preparation methods, such as sausages, pork cheeses, different marinating methods, other meat preparation methods, etc.
In stock :  3 db
7.65 
6.27
Begin: 28/04/2025   While stocks last!
Discount 18
Saving 1.38 €
Details
Szerző: Kertész István
Kötésmód: puhatáblás, ragasztókötött
Megjelenés: 2023
Kiadó: Nemzeti Örökség Kiadó
Oldalszám: 96
Tömeg [g]: 200
Kertész István könyve az egyike legátfogóbb húsipari szakkönyveknek, mely a különleges receptek sorát mutatja be. Összesen 214 recept található a könyvben és itt olvashatóak azok a ritkaság számba menő leírások, elkészítési módok, melyek a kolbászok, disznósajtok, különböző pácolási módok, egyéb húskészítési eljárások, stb.
Info
EAN
9789635075461
Szállítási Idő
5-7 munkanap
identifier_exists
no
Article No.
BK24-217404