Kérdése van? Hívjon minket! +36704163248

Évszakok ízei - Receptek és történetek
Évszakok ízei - Receptek és történetek
14.80 
12.13
18

Évszakok ízei - Receptek és történetek

Author: István Váncsa
Binding method: hardcover
Release: 2022
Publisher: Open Books
Page number: 392
What does fennel have to do with bisbas? How is blachan, this (and extremely smelly) Indonesian ingredient made by sun-aging small crabs and salted fish, related to our butternut squash? How can we prepare the strawberry-chocolate recipe called Cold Smiling Blonde Marquis?
In stock :  10 db
14.80 
12.13
Begin: 20/02/2025   While stocks last!
Discount 18
Saving 2.67 €
Details
Szerző: Váncsa István
Kötésmód: keménytáblás
Megjelenés: 2022
Kiadó: Open Books
Oldalszám: 392
Mi köze az édesköménynek a biszbaszhoz? Hogyan köthető a blachan, ez az apró rákok és sózott halak napon érlelésével készülő (és rendkívül büdös) indonéz hozzávaló a mi vajtökünkhöz? Hogyan készíthetjük el a Hidegen mosolygó szőke márki nevezetű, epres-csokoládés receptet?
Info
EAN
9786156344281
Szállítási Idő
5-7 munkanap
identifier_exists
no
Article No.
BK24-211123