Kérdése van? Hívjon minket! +36704163248

Befőzés és tartósítás
Befőzés és tartósítás
3 500 Ft 
2 869 Ft
18

Befőzés és tartósítás

Szerző: Cosima Bellersen Quirini
Kötésmód: puhatáblás
Megjelenés: 2024
Kiadó: Sziget Könyvkiadó
Oldalszám: 144
A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőrkészítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk.
Raktáron :  5 db
3 500 Ft 
2 869 Ft
Kezdete: 2024.11.12   A készlet erejéig!
Kedvezmény 18
Megtakarítás 631 Ft
Részletek
Szerző: Cosima Bellersen Quirini
Kötésmód: puhatáblás
Megjelenés: 2024
Kiadó: Sziget Könyvkiadó
Oldalszám: 144
A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőrkészítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk.
Adatok
Cikkszám
BK24-221165