Kérdése van? Hívjon minket! +36704163248

A hálózatok tudománya
A hálózatok tudománya
11 999 Ft

A hálózatok tudománya

Szerző: Barabási Albert-László
Kötésmód: keménytáblás
Megjelenés: 2024
Kiadó: Open Books
Oldalszám: 445
Tömeg [g]: 1778
Zsálya, bor, csirkehús, vaj és liszt. A csirkés marsala összetevői. Azonban mégsem szakácskönyvet tart kezében az olvasó. A hozzávalók hálózata is mindennapjaink meghatározó része, akárcsak a Facebook vagy a terrorista szervezetek.
Raktáron :  50 db
11 999 Ft
Részletek
Szerző: Barabási Albert-László
Kötésmód: keménytáblás
Megjelenés: 2024
Kiadó: Open Books
Oldalszám: 445
Tömeg [g]: 1778
Zsálya, bor, csirkehús, vaj és liszt. A csirkés marsala összetevői. Azonban mégsem szakácskönyvet tart kezében az olvasó. A hozzávalók hálózata is mindennapjaink meghatározó része, akárcsak a Facebook vagy a terrorista szervezetek.
Adatok
Cikkszám
BK24-228393