Kérdése van? Hívjon minket! +36704163248

A bor készítése és kezelése
A bor készítése és kezelése
5 100 Ft 
4 180 Ft
18

A bor készítése és kezelése

Szerző: Bíró Károly, Mercz Árpád
Kötésmód: puhatáblás
Megjelenés: 2024
Kiadó: Nemzeti Örökség Kiadó
Oldalszám: 328
A borkészítés és borfogyasztás mindazoknál a népeknél, amelyeknél a természeti viszonyok megengedték a szőlőtermesztést, az őstörténettől napjainkig nagy szerepet játszott az emberek életében. A bor az emberiségnek napjainkban is általánosan ismert, kedvelt itala.
Raktáron :  5 db
5 100 Ft 
4 180 Ft
Kezdete: 2024.11.07   A készlet erejéig!
Kedvezmény 18
Megtakarítás 920 Ft
Részletek
Szerző: Bíró Károly, Mercz Árpád
Kötésmód: puhatáblás
Megjelenés: 2024
Kiadó: Nemzeti Örökség Kiadó
Oldalszám: 328
A borkészítés és borfogyasztás mindazoknál a népeknél, amelyeknél a természeti viszonyok megengedték a szőlőtermesztést, az őstörténettől napjainkig nagy szerepet játszott az emberek életében. A bor az emberiségnek napjainkban is általánosan ismert, kedvelt itala.
Adatok
Cikkszám
BK24-228206